Home » CSOMAGUNKRÓL (HATÓSÁGI KÉPZÉSEK BEJELENTÉS ALAPJÁN)

KÜLSŐ ÉRTÉKELÉS

Az A, B, C képzési körökben 2020.01.01. előtt felnőttképzési engedélyt szerzett intézményeknek kétévenként kötelező. Annak ellenére, hogy átalakul a felnőttképzés, az átmeneti rendelkezések miatt az érintett intézmények többségének 2020-ban továbbra is esedékes az előző rendszer szerinti ("régi típusú") külső értékelés!

További információk és ajánlatkérés...

A TUDÁSPONT Kft. felnőttképzési nyilvántartási száma a 2019.12.31-én hatályos szabályozási rendszer szerint: E-001484/2016, érvényes: 2022.12.31-ig, az engedélyezett képzések

CSOMAGUNKRÓL (HATÓSÁGI KÉPZÉSEK BEJELENTÉS ALAPJÁN)

A csomag tartalma

 • Összefoglaló a teendőkről
 • FAR működése: bejelentés folyamata, további ügyintézők felvétele, adatváltozás bejelentése, adatszolgáltatás a csoportokról és a résztvevőkről
 • GDPR kiegészítéséhez – jogszabályi előírások az adatkezelésről a felnőttképzésben, csak képzések esetén alkalmazható adatkezelési tájékoztatóra minta, egyéb segédletek, kiegészítendő a “saját” jogszabályban foglalt további előírások alapján
 • Panaszkezelési szabályzat
 • Jogszabályi előírások kigyűjtése az Fktv. -től a fogyasztóvédelmi, TAO és ÁFA törvény -ig
 • Kitöltendő és lefűzendő dokumentumokhoz minta (ellenőrző lista, felnőttképzési szerződés – javasolt csak egy minta lefűzése a szóbeli szerződéskötéshez, nyilatkozatminták résztvevőktől, jelenléti ív, hiányzások összesítése, nyilatkozatminta a képzési díjról szóló számlához az elszámolhatóság miatt)
 • Online megoldások (online jelentkezés, online adatbekérés a résztvevőktől, online nyilatkoztatás, tanúsítványok online átadása, ha kiadásra kerül)
 • Egy munkatársunk elérhetősége, aki az első képzési csoport adatszolgáltatásánál, a csomaggal kapcsolatos kérdéseknél, az intézmény saját megoldási javaslatainak megítélésénél, szükség esetén már az intézmény bejelentésénél is a segítségére lesz (összesen kb. 2-3 óra időtartamú telefonos vagy online konzultáció)

A csomagot újabb iránymutatások esetén, ha szükséges, egy alkalommal kiegészítjük/korrigáljuk és külön költség nélkül megküldjük a megrendelőknek.

További információk és ajánlatkérés a csomagra:

nagykati23(kukac)gmail.com

tel.: +36 20 559 7571

Megrendelés esetén a csomagot e-mailben küldjük meg a nyomtatható számlával együtt.

A titoktartási kötelezettségre vonatkozó információk és a segítő munkatársunk neve, elérhetősége a kísérő levélben lesz.

AKTUÁLIS SZAKMAI NAPOK, KÉPZÉSEK


 • FELNŐTTKÉPZÉSI SZAKEMBER ÉS MUNKATÁRS KÉPZÉS
  online képzés

  2021. ápr. 29 - jún. 3.
  6 csütörtöki nap 9.00-16.00

  Részletek a képzésről
  Jelentkezés a képzésre

  szolgáltató: Kormos Mónika Márta ev., felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000213

Notes

 • A felnőttképzés átalakul!

  2020.01.01-től új szakképzési törvény és nagymértékben módosított felnőttképzési törvény hatályos.

  A 2022.12.31-ig tartó átmeneti időszak sok nehézséget tartogat.

  A folyamatos tájékozódás érdekében ajánljuk TUDÁSPONT szakmai napjainkat, Felnőttképzési szakember és munkatárs képzésünket és a Felnőttképzési Figyelő szolgáltatásait.

  www.fefi.hu

A felnőttképzéshez kapcsolódó hatósági feladatokat a Pest Megyei Kormányhivatal (PMKH) látja el országosan.