Home » Felnőttképzési szakember és munkatárs képzés

KÜLSŐ ÉRTÉKELÉS

Az A, B, C képzési körökben 2020.01.01. előtt felnőttképzési engedélyt szerzett intézményeknek kétévenként kötelező. Annak ellenére, hogy átalakul a felnőttképzés, az átmeneti rendelkezések miatt az érintett intézmények többségének 2020-ban továbbra is esedékes az előző rendszer szerinti ("régi típusú") külső értékelés!

További információk és ajánlatkérés...

A TUDÁSPONT Kft-nek jelenleg is érvényes, de a 2020.01.01. előtti szabályozási rendszer szerinti felnőttképzési engedélyszáma: E-001484/2016

A TUDÁSPONT Kft-nek jelenleg is folytatható, de a 2020.01.01. előtti szabályozási rendszer szerint engedélyezett képzései

Felnőttképzési szakember és munkatárs képzés


Felnőttképzés “A-tól Z-ig” szakmai vezetőknek, képzésszervezőknek, minden felnőttképzésben dolgozónak.

Jelenleg a felnőttképző intézmények többségében kétféle jogszabályi háttér az irányadó.

Képzésünkön a 2020.01.01-től életbe lépett és az előző, az átmeneti rendelkezések miatt részben még 2022.12.31-ig érvényes szabályozási rendszert párhuzamosan tekintjük át a részletekben is elmélyülve, nagy hangsúlyt helyezve a különbségekre.

6 képzési nap (heti egy alkalommal 8 tanóra) önálló felkészüléssel kiegészítve.


A képzés célja

A képzés célja, hogy támogassuk a felnőttképző intézményekben dolgozó szakemberek, képzésszervezők munkáját, ezáltal az intézmények minőségi, jogszerű és adminisztratív szempontból hatékony működését. Végül, de nem utolsó sorban, a felkészült munkatársak támogatásával a hatósági ellenőrzéseken elkerülhetők a súlyos bírságok is.


A bekapcsolódás feltételei

A képzésbe való bekapcsolódás iskolai, szakmai előképzettséghez, korábbi szakmai gyakorlathoz nem kötött. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Következő tanfolyamunk:

2020. szept. 24., okt. 1., 8., 15., 22., 29.
6 csütörtöki nap 9.00-16.00

Helyszín: az online térben

Jelentkezés: a mellékelt űrlap kitöltésével.


Képzési díj

Képzési díj: 89.000 Ft (0% ÁFA)
A képzési díj tartalmazza a részletes segédanyagok, számonkérések díját is.

Megjegyzés: Bejelentés alapján folyó felnőttképzés (nyilvántartási szám: B/2020/000213), a költségek 0% ÁFA-tartalma a szolgáltató (Kormos Mónika Márta egyéni vállalkozó) alanyi adómentességéből következik.


Külön oldalunkon tekinthető meg a képzés tematikája.


Az önálló felkészüléshez részletes, hetente kb. 30-40 oldal, a mindennapi gyakorlatban később is jól használható, könnyen érthető segédanyagot, gyakorló teszteket és egyéb hasznos mellékleteket biztosítunk elektronikus úton.


Minden képzési csoportban az utolsó alkalommal egy fél éves előfizetést sorsolunk ki a résztvevők között a Felnőttképzési Figyelő online hírújság és tudástár szolgáltatásaira.


További részletek

A képzés óraszáma: 96 óra, melyből 48 óra kontaktóra (6 képzési nap, alkalmanként 8 tanóra szünetekkel), 48 óra ajánlott az önálló felkészülésre.

Értékelés, a képzés sikeres elvégzésével megszerezhető dokumentum:

A 2. képzési alkalomtól kezdődően minden képzési nap elején írásbeli tesztet töltetünk ki a résztvevőkkel. A végső minősítést a részszámonkérések %-os eredményének átlaga adja, külön záróvizsga nincs.

Az írásbeli tesztek során a jogszabályok és a tanfolyami segédanyag szabadon használhatók.

A képzés sikeres elvégzését TANÚSÍTVÁNY igazolja, elválaszthatatlan melléklete a képzés során feldolgozott témaköröket tünteti fel.

A tanúsítvány kiadásának feltételei: összességében legalább 60%-os teljesítmény

Oktató: Kormos Mónika felnőttképzési tanácsadó és szakértő

Felnőttképzési szakértői nyilvántartásba vételi száma: F0437
Programszakértői nyilvántartásba vételi száma: P-255/2014.
Ajánlási lista nyilvántartásba vételi száma: A-173/2014


A képzéssel kapcsolatos felmerülő további kérdéseire szívesen válaszol:

 • Nagy Katalin irodavezető
  tel.: 20-559-7571, nagykati23(kukac)gmail.com

Notes

 • A felnőttképzés átalakul!

  2020.01.01-től új szakképzési törvény és nagymértékben módosított felnőttképzési törvény hatályos. Kihirdették az új rendszerrészleteit szabályozó végrehajtási rendeleteket is!

  A 2022.12.31-ig tartó átmeneti időszak sok nehézséget tartogat.

  A folyamatos tájékozódás érdekében ajánljuk TUDÁSPONT szakmai napjainkat, Felnőttképzési szakember és munkatárs képzésünket és a Felnőttképzési Figyelő szolgáltatásait.

  www.fefi.hu

A felnőttképzéshez kapcsolódó hatósági feladatokat a Pest Megyei Kormányhivatal (PMKH) látja el országosan.