Home » Felnőttképzési szakember és munkatárs képzés

A TUDÁSPONT Kft. felnőttképzési nyilvántartási száma a 2019.12.31-én hatályos szabályozási rendszer szerint: E-001484/2016, érvényes: 2022.12.31-ig, az engedélyezett képzések

Kormos Mónika Márta ev. felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/000213

Felnőttképzési szakember és munkatárs képzés


Felnőttképzés “A-tól Z-ig” szakmai vezetőknek, képzésszervezőknek, minden felnőttképzésben dolgozónak.

Képzésünkön elsősorban az új, 2020.01.01-től életbe lépett felnőttképzési és a felnőttképzők számára releváns kapcsolódó szakképzési szabályozási rendszert tekintjük át. Nagy hangsúlyt helyezve a hatósági ellenőrzésre. Az átmeneti rendelkezések miatt még 2022.12.31-ig érvényes előző szabályozási rendszert is érintjük.

6 képzési nap (heti egy alkalommal 8 tanóra) önálló felkészüléssel kiegészítve.


A képzés célja

A képzés célja, hogy támogassuk a felnőttképző intézményekben dolgozó szakemberek, képzésszervezők munkáját, ezáltal az intézmények minőségi, jogszerű és adminisztratív szempontból hatékony működését. Végül, de nem utolsó sorban, a felkészült munkatársak támogatásával a hatósági ellenőrzéseken elkerülhetők a súlyos bírságok is.


A bekapcsolódás feltételei

A képzésbe való bekapcsolódás iskolai, szakmai előképzettséghez, korábbi szakmai gyakorlathoz nem kötött. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Következő tanfolyamunk:

2022. ápr. 13 – máj. 18.
6 szerdai nap 9.00-16.00
Helyszín: az online térben

A képzési napokról videófelvétel is készül. Mindazok, akik nem tudnak napközben részt venni a képzésen, utólag is megnézhetik a képzési napok teljes felvételét.

Jelentkezés: a mellékelt űrlap kitöltésével.


Képzési díj

Képzési díj: 89.000 Ft (0% ÁFA)
A képzési díj tartalmazza a részletes segédanyagok díját is.

Megjegyzés: Bejelentés alapján folyó felnőttképzés (szolgáltató: Kormos Mónika Márta ev., felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000213), a költségek 0% ÁFA-tartalma a szolgáltató alanyi adómentességéből következik.


Külön oldalunkon tekinthető meg a képzés tematikája.


Az önálló felkészüléshez részletes, hetente kb. 30-40 oldal, a mindennapi gyakorlatban később is jól használható, könnyen érthető segédanyagot, online gyakorló teszteket és egyéb hasznos mellékleteket biztosítunk elektronikus úton.


Minden képzési csoportban az utolsó alkalommal egy fél éves előfizetést sorsolunk ki a résztvevők között a Felnőttképzési Figyelő online hírújság és tudástár szolgáltatásaira.


További részletek

A képzés óraszáma: 88 óra, melyből 48 óra kontaktóra (6 képzési nap, alkalmanként 8 tanóra szünetekkel), 40 óra ajánlott az önálló felkészülésre.

Értékelés, a képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum:

A 2. képzési alkalomtól kezdődően minden képzési nap elején online tesztet töltetünk ki a résztvevőkkel, a teszt kitöltetése kizárólag fejlesztő értékelést jelent, a résztvevők számára a saját tudásuk, az oktató számára a képzés hatékonyságának ellenőrzésére, ismételendő témakörök feltárására szolgál.

Az online tesztek során a jogszabályok és a tanfolyami segédanyag szabadon használhatók.

A képzés elvégzését a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszer által generált TANÚSÍTVÁNY igazolja,  melléklete a képzés során feldolgozott témaköröket tünteti fel.

A tanúsítvány kiadásának feltételei: a szerződéses feltételek betartása.

A képzés továbbképző, ismeretbővítő tanfolyam. Az elvégzéséről kiállított tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít.

Oktató: Kormos Mónika felnőttképzési tanácsadó és szakértő

“Régi” rendszer szerinti szakértői nyilvántartási számai:

 • Felnőttképzési szakértői nyilvántartásba vételi száma: F0437
 • Programszakértői nyilvántartásba vételi száma: P-255/2014.
 • Ajánlási lista nyilvántartásba vételi száma: A-173/2014

“Új” rendszer szerinti szakértői nyilvántartási száma:

 • FSZ/2020/000341

A képzéssel kapcsolatos felmerülő további kérdéseire szívesen válaszol:

 • Nagy Katalin irodavezető
  tel.: 20-559-7571, nagykati23(kukac)gmail.com

Notes

 • A felnőttképzés átalakul!

  2020.01.01-től új szakképzési törvény és nagymértékben módosított felnőttképzési törvény hatályos.

  A 2022.12.31-ig tartó átmeneti időszak sok nehézséget tartogat.

  A folyamatos tájékozódás érdekében ajánljuk TUDÁSPONT szakmai napjainkat, Felnőttképzési szakember és munkatárs képzésünket és a Felnőttképzési Figyelő szolgáltatásait.

  www.fefi.hu